Wij verzorgen volle sales funnels
voor technische B2B bedrijven.

Uniek Marketing Systeem voor leadgeneratie
en bediening van gehele verkoopteams.

Afhankelijk van jouw behoeften ontwikkelen en managen wij een marketingmix met advertenties via Google en Social Media. Hiermee brengen wij, aan de hand van ons uniek marketing systeem en onze bewezen blauwdruk, zaken effectief onder de aandacht en blijft jouw organisatie on-top-of-mind. Dit zorgt voor meer website bezoekers, meer leads en een volle sales pijplijn. Met de resultaten uit onze marketingactiviteiten slaan wij de brug naar jouw sales team met dagelijks nieuwe inzichten, nieuwe kansen en gekwalificeerde leads.

Attentie en Naamsbekendheid.

Continue attentie voor een volle sales pijplijn.

Ons team van copywriters, designers en adverteerders zorgt voor op maat gemaakte advertenties. Deze advertenties worden verspreid op de platformen waar de doelgroep zich dagelijks bevindt. Door middel van de kracht van de herhaling toe te passen blijf je on-top-of-mind in je markt. Zo maak je van iedere internetgebruiker een potentiële klant.

Nieuwe klanten werven?

Leadgeneratie en bediening van verkopers.

De sleutel tot succes is dat we de brug slaan tussen proactieve marketing en je verkoopteam, zodat je organisatie optimaal verkoopeffectief wordt.
Door de website bezoekers te herkennen kunnen we projectinformatie vroeg signaleren en leads identificeren, kwalificeren en prioriteren. Door deze input hebben zij meer echte verkooptijd voor warme leads en spenderen nauwelijks tijd aan acquisitie, opvolging en administratieve handelingen.

Praktijkvoorbeelden van het B2B Marketing Systeem.

Onze lange termijn opdrachtgevers zijn technische bedrijven die stevige groeiambities hebben, de connectie opzoeken en open staan voor nieuwe technologieën en ontwikkelingen.

Het Team.

Onze expertise komt vanuit een technische oorsprong, nieuwsgierigheid en continue drive om meetbare resultaten te realiseren voor onze klanten.