b2b marketing CONCEPT

ArcelorMittal

ArcelorMittal is het grootste staalconcern ter wereld. Voor de Nederlandse business unit in Tiel draait Barney Media gerichte campagnes op specifieke doelgroepen. Via onder andere Google- en LinkedIn-advertenties zorgen wij voor zeer relevant verkeer op de website dat goed converteert. Een sterke opvolging (retargeting) zorgt ervoor dat de verkooplijn goed gevuld blijft. Door middel van LinkedIn Netwerk Boosters zorgen wij er ook voor dat de verkopers direct zichtbaar zijn in de inbox van potentiële leads. Deze gehele strategie zorgt ervoor dat de verkopers proactief nieuwe inzichten krijgen en directe nieuwe leads voor unieke gevels.

Resultaten in het kort:

+ 0 %
Nieuwe websitebezoekers ​
+ 0 %
Terugkerende websitebezoeker​
+ 0
Nieuwe leads
0
Nieuwe Linkedin Connecties

Plak hier sectie van Resultaten van elke afdeling vanuit b2b concept pagina.

aan het woord

Referentie

Sjaak Huijgen
CEO
“Er is meer draagvlak tussen eigen organisatie naar klant organisatie, in plaats van persoon naar persoon!”
 
Luuk Komen
Online Marketing Specialist bij Barney Media

De uitdaging bij ArcelorMittal lag vooral bij het bereiken van een zeer specifieke doelgroep in de markt. Middels een uitgebreide marketingstrategie bedienen wij verkopers op meerdere vlakken. Van het uitbreiden van de naamsbekendheid tot het leveren van relevante leads direct in de inbox van verkopers. 

Attentie en naamsbekendheid

Advertenties

Door een sterke mix van advertenties, targeten wij potentiële leads voor ArcelorMittal middels Google Ads (Search & Display) en LinkedIn Ads. Hierdoor is het aantal websitebezoekers flink toegenomen. Door een zeer specifieke targeting wordt er alleen relevant verkeer naar de website geleidt. In de eerste maand zagen wij bij ArcelorMittal een bezoekerstoename van 150%.

Alle ads zijn conversie-gericht en worden traceerbaar gemaakt. Zo is de salespijplijn van ArcelorMittal goed gevuld met relevante leads. Daarnaast krijgen alle niet-converterende bezoekers specifieke remarketing campagnes te zien. 
Zo blijft ArcelorMittal on-top-of-mind bij alle potentiële leads.

Goed meetbaar en snel resultaat, dat is de kracht van online adverteren.

Conversies en verkopers succesvoller maken

Leadgeneratie en Sales Support

Herkennen websitebezoekers

Contactlijst

LNB

visual vanuit LNB stats