b2b marketing CONCEPT

Johannes Hübner Giessen

Hübner Giessen is een gevestigde producent van high tech encoders voor installaties die zwaar industrieel werk leveren. Hübner Giessen is in verschillende markten actief in een groot aantal landen. Barney Media ondersteund met het B2B Marketing Systeem Hübner Giessen in het volledige verkoopproces. Barney Media draait een groot aantal internationale advertenties voor Hübner Giessen, om zo attentie en uiteindelijk het aantal leads te vergroten. Daarnaast ontzorgen wij verkopers individueel met de inzet van Linkedin Netwerk Boosters. Ten slotte heeft Barney Media een adviserende rol in alle facetten van de marketing van Hübner Giessen.

+ 0 %
Nieuwe websitebezoekers ​
+ 0 %
Terugkerende websitebezoeker​
+ 0 %
Nieuwe leads
0
Toegewezen leads
Matthias
Hübner Giessen
“Sterke methode om wereldwijd te groeien en dealers aan te sturen.”
 
Joost
Online Marketing Specialist bij Barney Media

“Hübner Giessen is een internationale marktleider op het gebied van high tech encoders. Samen met Hübner zetten wij ons marketing systeem volledig in om zo hun ambitieuze groeidoelen te bereiken. Dit bestaat o.a. uit een uitgebreide marketing strategie, optimalisatie van verkoopprocessen en het direct bedienen van het verkoopteam.” 

Resultaten voor elke afdeling

Resultaten voor
elke afdeling

Marketingafdeling

De marketingafdeling geniet van ontzorging door continue proactieve marketing van ons gespecialiseerde team.

Verkoopafdeling

De verkoopafdeling geniet van een volle pijplijn, gekwalificeerde leads, en meer echte verkooptijd.

Management

Het management geniet van accurate forecasting, betere omzet en alle nieuwe inzichten voor verdere strategievorming.

Attentie en naamsbekendheid

Advertenties

Door een sterke mix van advertenties, targeten wij potentiële leads voor Hübner middels Google Ads (Search & Display). Hierdoor is het aantal relevante websitebezoekers flink toegenomen. Door een zeer specifieke targeteting wordt alleen relevant verkeer naar de website geleidt. In de eerste maand zagen wij een bezoekerstoename van 175%.

Alle ads zijn gericht op conversie en worden traceerbaar gemaakt. Zo is de salespijplijn van Hübner goed gevuld met relevante leads. Daarnaast krijgen alle niet-converterende bezoekers specifieke remarketing campagnes te zien. Zo blijft Hübner on-top-of-mind bij alle potentiële leads.

Goed meetbaar en snel resultaat, dat is de kracht van online adverteren.

Leads & sales

Leadgeneratie & Sales Support

Door websitebezoekers te herkennen, kunnen we vroegtijdig relevante architectenbureau’s identificeren, kwalificeren en prioriteren. Hiermee voeden wij het salesteam van Hübner Giessen met relevante leads.

Het Sales team wordt zo gevoed met nieuwe kansen, leads en contacten waar zij direct mee aan de slag kunnen. Hierdoor krijgen de verkopers meer echte verkooptijd en meer sales output voor optimale verkoopeffectiviteit.

onze cases

Onze Opdrachtgevers

“Een slim en efficiënt B2B Marketing Concept voor groei en controle op onze sales pijplijn.”

Onze aanpak | onze blauwdruk

B2B Marketing Concept

Op basis van gedegen onderzoek ontwikkelen en managen wij de juiste marketingmix om te adverteren namens jouw bedrijf.

Door slimme leadgeneratie en sterke sales support bouwen we een efficiënte marketing machine voor groei en controle op je sales pijplijn.

In ons bewezen blauwdruk nemen we de volgende 
4 essentiële stappen: 

onze aanpak

Linkedin Leadgeneratie

Nadat we gezamenlijk je exact doelgroep hebben bepaald gaan we een sterk uitnodigingsbericht opstellen zodat je optimale relevant bent.

Vervolgens helpen wij je met connectieverzoeken versturen zodat je nieuwe connecties krijgt om je netwerk uit te breiden. 

Reacties op het uitnodigingsbericht komen direct in je Linkedin inbox terecht waar je leads verder kunt ontwikkelen. 

Onze aanpak

Contactlijst voor verkopers

Door middel van het Google Formulier kun je input geven van je exacte doelgroep. 
Vervolgens beoordelen we samen de kwaliteit en de grootte van de lijst. Na het ontvangen van je eerste proeflijst sturen wij een passende offerte om de gehele lijst le produceren en alle velden te verrijken. 

Verkopers krijgen direct werkbare lijsten en hebben zo meer echte verkooptijd.