b2b marketing CONCEPT

Weiss Technik

Weiss Technik is marktleider op het gebied van klimaat simulatiesystemen, warmtetechniek en farmaceutische techniek. Weiss technik zet vol in op proactieve online marketing door middel van Google Ads met een scherpe remarketing. Deze advertenties zijn specifiek gericht op conversies zodat de sales pijplijn van de verkopers altijd goed gevuld blijft. Door middel van LinkedIn Netwerk Boosters zorgen wij er ook voor dat de verkopers direct zichtbaar zijn in de inbox van potentiële leads.

+ 0 %
Nieuwe websitebezoekers ​
+ 0 %
Terugkerende websitebezoeker​
+ 0 %
Nieuwe leads
+ 0
Toegewezen leads
Luuk Komen
Online Marketing Specialist bij Barney Media

“De uitdaging bij Weiss Technik lag vooral bij het bereiken van een zeer specifieke doelgroep in de markt. Middels advertenties die goed converteren en LinkedIn Netwerk Boosters brengen wij verkopers direct in contact met hun specifieke doelgroep. Zo is de salespijplijn van de verkopers van Weiss altijd goed gevuld..” 

Resultaten voor elke afdeling

Resultaten voor
elke afdeling

Marketingafdeling

De marketingafdeling geniet van ontzorging door continue proactieve marketing van ons gespecialiseerde team.

Verkoopafdeling

De verkoopafdeling geniet van een volle pijplijn, gekwalificeerde leads, en meer echte verkooptijd.

Management

Het management geniet van accurate forecasting, betere omzet en alle nieuwe inzichten voor verdere strategievorming.

Attentie en naamsbekendheid

Advertenties

Door een sterke mix van advertenties, waarbij de focus voornamelijk ligt op search, bereikt Weiss zijn exacte niche doelgroep. De focus ligt met name op search ads omdat de websitebezoekers die hier op binnen komen een stuk ‘warmer’ zijn wat beter is voor de technische totaaloplossingen die zij verkopen.
Alle ads zijn conversie-gericht en worden traceerbaar gemaakt. Zo is de salespijplijn van de verkopers Weiss altijd gevuld met relevante leads. Door middel van efficiënte remarketing campagnes blijven potentiële leads van Weiss on-top-of-mind.
Goed meetbaar en snel resultaat, dat is de kracht van online adverteren.

Leads & sales

Leadgeneratie & Sales Support

Door websitebezoekers te herkennen, kunnen we vroegtijdig relevante architectenbureau’s identificeren, kwalificeren en prioriteren. Hiermee voeden wij het salesteam van ArcelorMittal met relevante leads.

Het Sales team wordt zo gevoed met nieuwe kansen, leads en contacten waar zij direct mee aan de slag kunnen. Hierdoor krijgen de verkopers meer echte verkooptijd en meer sales output voor optimale verkoopeffectiviteit.

onze cases

Onze Opdrachtgevers

“Een slim en efficiënt B2B Marketing Concept voor groei en controle op onze sales pijplijn.”

Onze aanpak | onze blauwdruk

B2B Marketing Concept

Op basis van gedegen onderzoek ontwikkelen en managen wij de juiste marketingmix om te adverteren namens jouw bedrijf.

Door slimme leadgeneratie en sterke sales support bouwen we een efficiënte marketing machine voor groei en controle op je sales pijplijn.

In ons bewezen blauwdruk nemen we de volgende 
4 essentiële stappen: 

onze aanpak

Linkedin Leadgeneratie

Nadat we gezamenlijk je exact doelgroep hebben bepaald gaan we een sterk uitnodigingsbericht opstellen zodat je optimale relevant bent.

Vervolgens helpen wij je met connectieverzoeken versturen zodat je nieuwe connecties krijgt om je netwerk uit te breiden. 

Reacties op het uitnodigingsbericht komen direct in je Linkedin inbox terecht waar je leads verder kunt ontwikkelen. 

Onze aanpak

Contactlijst voor verkopers

Door middel van het Google Formulier kun je input geven van je exacte doelgroep. 
Vervolgens beoordelen we samen de kwaliteit en de grootte van de lijst. Na het ontvangen van je eerste proeflijst sturen wij een passende offerte om de gehele lijst le produceren en alle velden te verrijken. 

Verkopers krijgen direct werkbare lijsten en hebben zo meer echte verkooptijd.