Employer Branding Service

Jij kent jouw bedrijf als geen ander. Maar doet de arbeidsmarkt dat ook?

Employer Branding

Werkgeversmerk

Waarom Employer Branding?

De arbeidsmarkt verschuift verder naar de werknemersmarkt. Het belang om jouw bedrijf als goed werkgever te presenteren wordt daarmee steeds belangrijker. Je moet beter je best doen om op te vallen tussen al je concurrenten.

Onze aanpak

Employer Branding Service

Wij komen in actie namens jouw bedrijf en helpen je organisatie verder met branding naar de arbeidsmarkt. Betaalbaar, modern en effectief. 

Na een analyse van de arbeidsmarkt stellen wij een marketingmix op, welke wordt verspreid via alle relevante advertentieplatformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Google.

Voorbeelden: 
Bedrijfsfilm, voorbeeldprojecten, ontwikkelbudget, bonussen, thuis werken, stageplekken (erkend leerbedrijf), beschikbare vacatures, maatschappelijk verantwoord ondernemen, certificaten, prestaties, bedrijfssfeer, werkzaamheden, producten en diensten, collega’s aan het woord. 

referenties

Onze Klantcases

Onze lange termijn opdrachtgevers zijn technische bedrijven die stevige groeiambities hebben, de connectie opzoeken en openstaan voor nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk dan snel onze klantcases!

Job marketing

Haal meer uit jouw wervingscampagnes met Job Marketing

De arbeidsmarkt is naar een werknemersmarkt aan het verschuiven en hierdoor wordt het werven van goede kandidaten steeds lastiger. Alleen een vacature plaatsen op een vacaturesite (Post & pray) is tegenwoordig niet meer voldoende. 

Job Marketing wordt in deze snelle en digitale wereld steeds belangrijker. Het is een cruciaal onderdeel geworden om jouw vacatures bij jouw ideale kandidaten te krijgen.

Vacaturespagna

Werken-bij pagina

Een Werken-bij pagina is als het ware jouw digitale kantoor. Kandidaten die doorklikken vanuit de employer branding campagne kunnen hier meer informatie vinden over het bedrijf en bijvoorbeeld blogs van medewerkers lezen. Zo krijgen kandidaten vanuit hun huiskamer al een voorproefje hoe het is om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Via een Werken bij pagina verzamelen wij bovendien belangrijke data over de bezoekers, die wij in een later stadium kunnen inzetten voor het optimaliseren van employer branding- en job marketing campagnes.