Job Marketing voor Technische Bedrijven

Wij komen in actie namens jouw bedrijf en helpen je organisatie verder in de arbeidsmarkt. Betaalbaar, modern, snel en effectief.

Waarom Job Marketing?

Onze aanpak

Job Marketing Concept

We zetten slimme en diepe targeting campagnes op om zowel passief- en actief werkzoekenden te bereiken. De geïnteresseerde bezoekers leiden we naar een frisse mobile-first landingspagina waar ze de mogelijkheid hebben om te solliciteren.

Nieuwe kandidaten komen netjes in het ATS dashboard te staan zodat je je eigen kandidatenpool kunt opbouwen.

Barney Media verzorgt en managed de gehele funnel conform ons bewezen blauwdruk. Je komt zelf pas in actie bij een aangemelde sollicitant. 

De arbeidsmarkt

Haal meer uit wervingscampagnes

De arbeidsmarkt is naar een werknemersmarkt aan het verschuiven en hierdoor wordt het werven van goede kandidaten steeds lastiger. Alleen een vacature plaatsen op een vacaturesite (posten & hopen) is tegenwoordig niet meer voldoende.

Job Marketing wordt in deze snelle en digitale wereld steeds belangrijker. Het is een cruciaal onderdeel geworden om jouw vacatures bij jouw ideale kandidaten te krijgen.

Van advertentie tot sollicitatie

Job Marketing Proces

MODERN | RELEVANT | DOELGERICHT

Proactieve Online Job Marketing

Visuals

Hoe zien de campagnes er uit?

het verschil

Traditionele Recruitment vs. Job Marketing

referenties

Onze Klantcases

Onze lange termijn opdrachtgevers zijn technische bedrijven die stevige groeiambities hebben, de connectie opzoeken en openstaan voor nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk dan snel onze klantcases!

EMPLOYER BRANDING

Vergroot je Naamsbekendheid

Wij vertalen jouw vacaturetekst door naar frisse en aansprekende content. Deze content wordt in een mobile-first benadering geplaatst op de kanalen waar jouw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland zijn er 10 miljoen Facebook-, 5,5 miljoen Instagram- en 5 miljoen LinkedIn accounts.
Oftewel: het gros van de Nederlandse beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

Door middel van dynamisch management op de campagnes en je nieuwe vacaturepagina’s zorgen we dat we actief bijsturen voor meer succes.
Wij komen in actie namens jouw bedrijf voor jouw optimale naamsbekendheid, profilering en employer branding.
Volledig meetbaar, transparant en inzichtelijk.