Benieuwd welke bedrijven je website bezoeken?

Wij herkennen, kwalificeren en segmenteer B2B website bezoekers en sturen je maandelijks een lijst van interessante bedrijven!

Websitebezoeker leads

Onze aanpak

Websitebezoeker Leads Service

Op basis van je target doelgroep herkennen, kwalificeren en segmenteren we B2B bedrijven die je website hebben bezocht. 

Deze sturen we maandelijks, per verkoper, met hun niveau van betrokkenheid en waar hun interesse naar uitgaat (welke pagina bezocht), plus andere beschikbare informatie. 

observeer

Real time leadgeneratie

Wees actief, niet reactief. Observeer en reageer op leads in real time. Dit betekent dat je toegang hebt tot een constante stroom van kansen die je meteen kunt grijpen wanneer ze zich aandienen.

Herken websitebezoekers

Hoe werkt het?

Door het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan onze unieke database, geeft onze software je een overzicht van elke gebruiker, van waar ze werken tot hun gedrag op jouw website.

GDPR Complaint

Wat ontvang je?

Een excel document met de aangegeven velden waardoor verkopers deze bedrijven kunnen bekijken in de software en eventueel actie kunnen ondernemen. Vervolgens heb je de vrijheid om functionarissen te benaderen op Linkedin, info te uploaden in het CRM, of deze te verspreiden naar juiste medewerkers, agenten, partners of dealers.

3x meer conversie

Krachtige website formulieren

Wees actief, niet reactief. Observeer en reageer op leads in real time. Dit betekent dat je toegang hebt tot een constante stroom van kansen die je meteen kunt grijpen wanneer ze zich aandienen.

Toon opname

Ontdek hoe leads op je website rondkijken

We geven je niet alleen een overzicht van elke websitebezoeker, met Leadinfo kun je ook de gedetailleerde browse-activiteit van elke lead zien. Dit betekent dat je gebruikers met koopintentie van een kilometer afstand kunt herkennen.