Training Login
Logo Barney Media

Automatisering & AI voor Technische Bedrijven.

Werk effectiever in het gehele team, optimaliseer bestaande processen en workflows, en doe uitgebreid marktonderzoek met onze op maat gemaakte Artificial Intelligence oplossingen.

AI & Automatisering

Workshop

Workshops om de principes van AI en automatisering te leren, en te ontdekken hoe deze processen ingezet kunnen worden in jouw bedrijfsvoering. 

AI Assistenten

Maak gebruik van een netwerk aan AI assistenten, specifiek getrained op jouw bedrijf en branches. Volledig geïntergreerd in bestaande systemen.

Content

Automatische systemen die het mogelijk maken om een stap terug te doen bij alle soorten contentgeneratie voor iedere laag in de organisatie.

Interactieve AI Workshop

Het is inmiddels duidelijk: AI kan een geweldige toevoeging geven aan jouw organisatie. Online staat het boordevol informatie over het gebruik van AI. Maar hoe pas je het nou écht effectief toe in de maakindustrie? In onze interactieve AI workshop leer je: 

AI Assistenten

Een extra assistent die volledig getraind is op de data van jouw bedrijf. Door slimme integraties met bestaande systemen als Microsoft Teams en Whatsapp krijgt jouw hele organisatie toegang tot laagdrempelige assistentie. De mogelijkheden hiervoor zijn uitgebreid, en toepasbaar in elke laag van je organisatie. Bijvoorbeeld:

Content

Het maken van content kan een tijdrovende en kostbare klus zijn. Stroomlijn dit proces door middel van AI, en krijg ondersteuning met het maken van o.a.: 

Benieuwd wat AI voor jou kan betekenen?