Marketing Services

Klantcases

Met een achtergrond in Technische Bedrijfskunde, Engineering, Internationale Sales, B2B Marketing vanuit de Installatietechniek en de maakindustrie richten wij ons op de niche: Technische Bedrijven

Wij kennen de markt, spreken de taal, en kunnen ons goed verplaatsen in vraagstukken van klanten. Inmiddels is er een vliegwiel ontstaan waarbij we inzichten, ontwikkelingen en ervaringen goed over-en-weer kunnen toepassen bij onze lange termijn klanten/partners

Het B2B Marketing Concept is ontwikkeld voor eigen gebruik (vanuit Merford in Gorinchem) en inmiddels actief bij vele andere bedrijven. 

Door Advertenties, Software, slimme Leadgeneratie en sterke Sales Support bouwen we een efficiënte marketing machine zodat verkopers gevoed worden en meer echte verkooptijd hebben. Dé Hefboomwerking.

Wij hebben een continue drive voor meetbare verkoopresultaten en hebben een sterke focus op de gehele sales pijplijn ontwikkeling.
Zo maken we verkopers (en dealers) succesvoller en zorgen we dat verkopen voorspelbaar, beter, makkelijker en vooral ook leuker wordt.